web analytics
Elämän makuja maistelemassa

Pari sanaa rekisteröinnistä

Osa merkinnöistä on tarkoitettu vain rekisteröityneiden käyttäjien luettavaksi.
Kyseisissä merkinnöistä näkyy vain otsikko kaikille.

Rekisteröiti tapahtuu valitsemalla sivun alalaidasta kohta kirjaudu ja sen alta register
sen jälkeen sinulle avautuu sivu johon pitää syöttää haluamasi käyttäjätunnus ja toimiva sähköpostiosoite minne saat salasanan.
Saatuasi salasanan kannattaa kirjautua oikealla reunassa näkhyvästä log In – kohdasta, tämä ohittaa kätevästi tuon päivitä profiiliasia välisivun. Voit kirjautua myöskin sivun alalaidasta oleva kohdasta, mutta silloin tuo välisivu on ”kiusana”.
 Jonka jälkeen voit lukea kaikki artikkelit.

Ja näin lopuksi vielä sellainen asia että jos kuitenkin haluat mennä muuttamaan omia tietojasi niin kirjauduttuasi sivulle niin sivun yläosaan tulee kuvanmukainen pieni lisäosa

Tuosta klikkaamalla kohtaa Jarin sivut sekä siitä avautuvaa alisivua Dashboard niin pääsette valikkoon mistä voitte muokata profiilianne.
Minä en pyydä enkä vaadi kenenkään antamaan mitään muita tietoja kuin jonkunlaisen käyttäjänimen  sekä toimivan sähköpostiosoitteen ja salasanan toimittamista varten. Loppu on teidän oman harkintanne ja halunne takana.
Mutta sen haluan sanoa että älkää hyvät ihmiset menkö ja muuttako salasanaanne sellaiseksi mitä käytätte kaikisissa maailman palveluissa, koska jos kaikista suojauksista ja muista turvatoimenpiteistä huolimatta joku perhanan hakkeripirulainen putsaa pöydän niin jos palvelimella on vain sähköpostiosoite ja salasana mikä toimii vain tällä sivulla niin mitään vahinkoa ei pääse tapahtumaan.

Salasanoista sen verran että minä en pysty niitä näkemään enkä muokkaamaan. Eli jos olette rekisteröityessä käyttäneet jotain ns. kertakäyttösähköpostiosoitetta henkilöllisyyden suojaamiseksi niin silloin teidän on rekisteröidyttävä uudelleen.

Jos syystä tai toisesta epäilet kuitenkin että käyttäjätunnuksesi ja salasanasi on joutunut vääriin käsiin niin silloin pyydän ottamaan yhteyttä mahdollisimman pikaisesti että voin poistaa kyseisen tunnuksen.

Kyseisen tunnuksen poistopyynnön voitte tehdä anonyymisti es. kommenttina tälle sivulle.
Pidätän tietysti itselläni täyden oikeuden poistaa käyttäjiä ja määritellä heidän luku- sekä kirjoitusoikeuksia tarpeen mukaan.

Jos mieleesi tulee jotain kysyttävää asiasta niin voit joko kommentoida tähän tai lähettää minulle suoraan sähköpostia osoitteeseen etunimi@sukunimi.info

 

Terveisin

Jari

 

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes