web analytics
Elämän makuja maistelemassa

Notta näin

Kas kummaa kun kävijöitä riittää. No sehän on oikeasti enemmän kuin mukava asia. 20120620-184826.jpg
Se on kyllä ollut mielenkiintoista huomata että näiden parin päivä aikana mitä tämä blogi on ollut ns. huollossa niin kävijöitä on riittänyt. Jotkut eivät ole uskoneet sitä että ilman kirjautumista ei sisälle pääse ja tuota päivitä nappia on sitten hakattu enemmän kuin muutamia kertoja. Sanoinkuin kaikille Venetsuela, Venäjä, Saksa, Ukraina, Kiina tms ihmisille ei ole näyttänyt tuo oikein avautuvan. Hehe, tosin yhdeksän kymmenestä paljastuikin proxy-palvelimiksi. Kylläpä jotakuta kiinnostaa.
btw. ihan tälläinen käytännön vinkki kaikille proxyjen käyttäjille. Kannattaa sitä UA:ta rukata kun vaihtaa servua, niin edes näyttää siltä että ei samalta koneelta kaikki pyynnöt tule. LOL.

Kesäloma olis tulossa, jee. Harmi vaan että eräiden surkeiden sattumusten takia meni sitten suunnitelmat totaalisen uusiksi. Uskokaa huviksenne onko V-käyrä ollut kohtuullisen korkealla kun on saanut perua majoituksia pitkin pohjoismaita.

Saas nyt nähdä miten tässä sitten reissataan, se on varma että jonnekin mennään Kunhan jotain tolkkua asioihin tulee. Alkaa vain vähitellen ymmärrys loppumaan tiettyyn tahoon, kun ei niin ei.

Hyvää juhannusta kaikille.

Ps. Jos kuitenkin päätätte lähetä kännissä vesille niin muistakaa sitoa riittävän pitkä naru siihen housujen vetoketjuun ja toiseen päähän vaikkapa tyhjä mehukatti purkki. Niin sukeltajien on pajon helpompi hakea tolloilun tulokset siihen mustaan pussiin.

Ja tässäpä mukavan rauhallista rytmimusiikkia kaikille 🙂 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes