web analytics
Elämän makuja maistelemassa

ja taas mennään

Onpas sitä saatu taas sairastettua. huh huh. Näin äkkiseltää luulisi että tuollainen influenssa ei nyt niin totaalisesti vetäisi sänkypotilaaksi mutta kun lisätään siihen nuo Tamiflut niin eipä tälläviikolla ole juurikaan tullut päätää ovesta pihalle pistettyä. Onneksi nyt alkaa vähitellen helpottamaan ja jospa tämä vielä tästä iloksi muuttuisi.
Kyllähän sitä itse sairastaa jotenkuten, mutta kun lapset ovat siinä samassa kipeänä niin melkoisen väsyttävää meininkiä se kyllä on. Ja meillä taitaa mahtua yhdenkäden sormiin ne päivät viimeiseltä kolmelta viikolta kun kaikki ovat terveinä olleet.
Onneksi vanhin poika on pahimmalta säästynyt niin koulukin on kestänyt mukana 🙂

Toivottavasti nyt viikonlopun aikana saataisiin tämä tauti vihdoinkin selälleen ja pääsisi takaisin normaalin elämän pariin.

Nyt muuten voi enemmän kuin tyytyväisenä todeta että enää ei tarvitse tämän nykyisen kulkuneuvon vuoksi Autotalo Hartikaisen ovea avata. Vaikka vielähän tuota takuun piikkiin menevää laitettavaa olisikin. Samalla pitää myös todeta että melkoisen toisenlaista on asiakaspalvelun taso näissä eteläisimmissä autoliikkeissä. Suuret kiitokset vaan sinne Länsiauton suuntaan.

Onpa ollut enemmän kuin kauheata lukea näitä kiusaus-juttuja lehdistä, monenko ihmisen pitää vielä menettää mielenterveytensä että tuohon puututaan. Tämä on niin saatanan käsittämätöntä touhua että ei edes jaksa ymmärtää. Varmasti tulevaisuudessa tähän aiheeseen pitää palata vähän tarkemmin, mutta nyt pitää saada itsensä takaisin terveiden kirjoihin.

Jospa näihin muihinkin asioihin tulisi vähitellen jotain tolkkua. Sormet ristiin.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes