web analytics
Elämän makuja maistelemassa

”Joutopäivä” Joensuussa

Kuvan lähde: http://www.dpreview.com/

No aamulla sitten auto siirtyi Hartikaisen huomaan ja tiedossa oli sitten ”joutenoloa” päivänverran.

Yllättävän hyvin valvotun yönjälkeen olo oli kyllä melkoisen kuollut kun hyppäsin taksista ulos Coffarin edustalla.
Siitä sitten sämpylää, mehua ja paaallljon kahvia naamariiin niin jotenkin sitä pääsi taas jaloilleen.

Onneksi tuli tuo padi otettua mukaan niin sai sitten surffata ja etsiä puhelinumeroita, mikä parasta että ko puodissa oli sen verran rauhallista että myöskin puhelinta pystyi käyttämään sen alkuperäiseen tarkoitukseen eli puhumiseen.
Kaikki meni sitten ihan mukavasti siihen asti kun puotiin pölähti parvi nuoria joita ei tainnut tuon koulunkäynti paljoa puristaa.
Rehellisesti sanottuna eipä oikein oma nuoruus tullut kyllä mieleen kun tuota touhua seurasi sivummalta, ai että miksikö seurasin? No varmaan siksi että olisi pitänyt poistua rakennuksesta että olisi päässyt eroon metakasta 🙂 🙂

Loppujen lopuksi tarvittavat numerot oli sitten puhelimessa ja loput puheluista saikin hoitaa ah. niin ihanassa ja raikkaassa pakkastuulessa.
Tässävaiheessa kyllä hieman kyrsi se aikoinaan luvattu huollon sijaisauto joka muuttuikin aamulla pariksi taksilipuksi. Ois saanut jutella edes lämpimässä. No aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.

Mutta jospa se siitä, ainakin on kohtuullisen toiveikas mieli tiettyjen asioiden suhteen 🙂

Tuli sitten pistäydyttyä Kuvanmaailmassa kyselemässä että joko tästä G1x:stä on mitä tietoja olemassa.
Ja enemmän kuin mielenkiinotoiselta kyllä tuo vaikuttaa, etenkin nuo videokuvausominaisuudet saivat ns. sormet syyhyämään. No viimeistään 4-5.2 olevilla messuilla tuota pitäisi päästä itsekkin kokeilemaan että miltä se tuntuu, mutta ainakin näin ensivaikutelmien pohjalta saattaa tuo kamera /videokamera ongelma olla ratkaistu.

No loppujen lopuksi sitten sain auton alleni ja nyt oli taka-akselikin säädetty niin että ei papereissa näkynyt kuin vihreitä merkintöjä. Tosin mielestäni tuo auto vieläkin vetää oikealle, mutta kai se on sitten puhdasta mielikuvitusta. Samoin se että miksi autossani kestää valojen polttimot noin puolitoista kuukautta jäi hämärän peittoon. Mutta se ylimääräinen metakka konehuoneentietämiltä kyllä selvisi, oli jonkun anturin kiinnike hajonnut ja se otti sitten pakoputkeen kiinni. Eli jotain hyvääkin oli tarjolla. Mutta tuohon oikealle kampeamiseen pitäisi jokin korjaus kyllä mielestäni saada.

Hyviä vinkkejä otetaan vastaan.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes