web analytics
Elämän makuja maistelemassa

Isänpäivää

Hyvää isänpäivää kaikille.

Olipas muuten melkoisen mukava tuo kortti minkä koululainen oli minulle väsännyt 🙂
Sain tuon kortin jo torstaina, kun eihän nyt ekaluokkalainen millään malttanut odottaa sunnuntai iltaan että olisi saanut antaa sen oikeana päivänä.
On ne vaan nämä pikkuiseten tekemät kortit ja muut lahjat niin mukavia. Kuitenkin niiden eteen on nähty oikeasti vaivaa ja niitä on suunniteltu että pähkäilty ihan kotvan aikaa.

Eilen tuli leikittyä ”kotitaikuria” ja hämmästettyä nuorinta poikaa sillä miten korvasta voikin löytyä viiinirypäleitä, pipareita 🙂 Hitto kun oli oikeasti hauskaa, mutta amulla juniorilla oli sitten huumori hukassa kun ei sieltä korvasta sitten enään löytynytkään mitään syötävää.

Lapset olivat viikonlopun poissa kotoa ja tässä on sitten taas opeteltu elämään normaalien tapojen mukaan.

Autokin sitten perjantaina saapui kotia.

Nyt varmaan pitäisi huutaa että jee, jotenkin vain mielessä pyörii perusteellisen synkkiä ilmaisuja.
Sen verran olivat saaneet valmista aikaiseksi että ravistus on lähes poissa.
Hiukkaisen kyllä pelottaa se mitä tapahtuu kun kesärenkaat taas alle laitetaan, tosin se voi olla sitten jo seuraavan omistajan ongelma.
Saattaa nimittäin olla että tuon mustan väkkärän päivät meidän pihalla alkavat olla kohta puikoissa.
Siinä nimittäin kun ajettiin koeajoa niin ihmettelin huoltopäällikölle sitä että miksi tämä auto vieläkin kampeaa oikealle. Hän totesi vaan että se johtuu tien kallistuksesta, tms. Seuraavaksi kun kysyin että mitä tuolle taka-akselille on tehty niin sain vielä ihmeellisemmän vastauksen.
”Kun etujouset vaihdetaan niin se korjaa myös takarenkaiden kulmat sopivaksi. ”
Tuossa vaiheessa mietin taisipa tulla huoltopäällikön suusta sellainen sammakko, että huh huh.
En nyt kuitenkaan kehdannut suuremmin kyseenalaistaa noita puheita, vaikka paskaahan tuossa jauhettiin ja kovasti.

No minäpä sitten jatkoin koeajoa tällä ”korjatulla”, mutta oikealle kampeavalla autolla itsekseni.
Oma mielipide oli että tuo kampeaminen oli kasvanut siitä kun asiasta Hartikaiselle ensimmäisen kerran mainitsin joskus syyskuussa.
Jatkoin sitten samantien matkaani paikalliselle rengasliikkeelle, siellä renkaisiin lyötiin kiinni palikat ja tehtiin pyöränkulmien mittaus.
Uskokaa huviksenne että tuli muutama perin juurin ruma sana sanottuna kun katseltiin raporttia.
Ei tarvitse enää miettiä sitä miksi auto menee sinne minne itse haluaa, olipa niitä kallistuksia tiessä sitten mihin suuntaan tahansa.

Sitä minä kyllä jaksan ihmetellä että miten voi merkkiliikkeen huoltopäällikkö valehdella suoraan päin naamaa että auto on kunnossa, vaikka varmasti tietää sen että niin ei ole.

Aivan käsittämätöntä toimintaa tuollainen. Kuinka tuollaiseen on oikeasti varaa???

Tosin vastaavanlaisia tapauksista olen kyllä kuullut aikaisemminkin ja kieltämättä omatkin kokemukset siitä että tuolla huollossa oikaistaan aina silloin tällöin, joskus jopa vakavillakin seurauksilla.

No seuraavaksi sai sitten maahantuoja puhelun ja mielenkiinnolla odotan että mitä siitä seuraa. Periaatteessa minun varmaan pitäsi huomenissa soittaa sinne uudelleen ja pyytää anteeksi perin värikästä kielenkäyttäni, mutta taidan jättää tuon tekemättä. Toivottavasti jotain tapahtuu ja nopeasti. Muuten tässä pitää etsiä jostain Ranskan kielen tulkki ja alettava tätä asiaa perkaamaan ihan suoraan tehtaan kanssa.

Kommettaja voi tästäkin asiasta jättää myös suoraan tälle sivulle. Tietysti minä luen myös nuo sähköpostitkin, mutta nopeammin vastaukset saatte suoralla kommentoimisella.

– Hartikaisen ”kyttäämisestä” sen verran että olen bannannut toistaiseksi Hartikaisen näiltä sivuilta. Syy siihen on se että sekin aika mitä ne täällä ovat viettäneet on valitettavasti poissa jonkun toisen auton huoltamisesta / siihen liittyvistä asioista, niin lukekoot perkuleet tekstit kotoa käsin jos aihe niin paljon kiinnostaa.

– Takaikkunaan tulevat tarrat on tilattu, saas nähdä milloin ovat valmiit ja paikoillaan.

– VW Sharan vaikuttaa oikeasti mukavalta autolta.

– Kuluttajasuoja viranomaiset ovat tulossa mukaan juttuun kyllä. Ennakkotapauksia on kuulema olemassa ja hyvä niin.

 

One Response to “Isänpäivää”

  1. Jari sanoo:

    Terveisiä vaan sinne Helsingin pääpaikkaan. Kerran teillä on aikaa lukea näitä kirjoituksia niin voisitte myöskin selvittää sitä että milloin helkkarissa saatte minun auton korjattua kuntoon???

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes