web analytics
Elämän makuja maistelemassa

Remontti valmistuu, vai valmistuuko???

Kaikki varmaan muistaa tämän.

No tällä hetkellä se näytääkin tälläiseltä.

Eli hyvin on pellillä ja silikonilla vuorattu. Harmi vaan että ei sisu riittänyt kokeilemaan että kestääkö se mitään. Tukevan tuntuinenhan se oli, mutta niinhän kaikki silikonilla kiinnitetyt ovat siihen pisteeseen asti kunnes ne päättävät hajota.

Itse kiinnitysruuvit olivat kestäneet samanlaisina ”leluina” jotka ovat edelleen vain tuossa puolipanelissa kiinni.

Kuinkahan turvallinen tuo on es. vuoden kulutta?

 

 

 

 

 

 

No eipä nyt kuitenkaan mennä asioiden edelle, eli aloitetaan alusta elikkä eteisestä.

Olisikohan ollut liikaa pyydetty että maalaamisen lisäksi tuohon tuuletusläpivientiin olisi kehdattu laittaa edes jonkinlainen ritilä eteen????

 

 

Puhumattakaan siitä että sähköjohdot voisivat olla hieman siistimmin laitetut. Vai onko tuo tätä uutta sähköturvallisuutta???

Kuitenkin tuossakin kulkee normaali verkkojännite.

Keittiö ja Kh-tila:

Edelleenkin edellisen patterin asennutjäljet ovat näkyvissä

Kh-tilassa ei ole viitsitty laittaa kaikkia purettuja hyllykiskoja takaisin, saatikka sitten edes yritetty siistiä entisen vesijohtoliitännän poistamisesta jääneitä jälkiä. On varmaan tuo maalarinvalkoinen loppunut kesken.

Yläkerta yleisesti.
Kylläpä se kotelointi on siiten niin silmälle kaunis katsella. Etenkin kun tuota menee lähes jokaisella seinällä ja osa on jo valmiiksi naarmutettua. Ei todellakaan puusta ole raskittu noita tehdä, jotain helkkarin peltisotkua nuo on.

Vaatehuoneeseenkin tuli kiinteä hylly, kun joku järjen jättiläinen keksi että siihenhän se pitää kotelo kiinnittää. Harmi vaan että hyllyt oli tarkoitus heittää mäkeen ja laittaa siihen tilalle järkevämpi systeemi. Kuis se nyt tehdään?

Pesuhuone oli saanut uuden katon, ihan siistin näköinenhän tuo on. Mutta liekkö näössäni vikaan kun en tuota suihkuverhon tankoa löydä mistään??

Noh tästäpä on mukava jatkaa olohuoneeseen katsomaan miten nätisti siellä on peltiä taivutettu.
Ensimmäiseksi silmiin sattuu tuo kauniin tasainen liitoskohta

No onnena onnettomuudessa tuo varmaan joudutaan purkamaan melko pian.
On nimittäin pariviikkoa vanha silikonituraus pettänyt jo toisessa päässä huonetta.
Huomionarvoista on myöskin se miten hienosti on nuo vanhat tuloputket tulpattu ja se että kattokin on aivan kunnossa asennuksen jäljiltä.
Muutenkin noissa peltilaatikoissa näkyy melkoisen selvästi asennettaessa tehdyt mokat, on nimittäin senverran rumia jälkiä, naarmuja että saavat vaihtaa samantien ehjät tilalle.

No jokatapauksessa tälläistä jälkeä jättivät jälkeensä nämä n. 20.000 euron / asunto veloittaneet ammattilaiset . Jokainen voi mielessään miettiä onko tuo sitä mitä luulisi tuolla rahalla saavan.

Henkilökohtaisesti en halua kertoa omaa mielipidettäni tästä tuhertamisesta, koska kahdeksan sivua kirosanoja ei näytä mukavalta.

Enkä myöskään halua enään saada urakoitsijan suunnalta puheluja missä vittuillaan siitä miten epäreilua kommentoida keskeneräistä työtä täällä internetin ihmeellisessä maailmassa. Jos työ on mielestänne viekä kesken niin miksi helvetissä se on sitten kohta puolitoista kuukautta myöhässä ja miksi pariin viikkoon ei ole mitään tapahtunut?
Jos se taas on valmis niin kannattaisiko hiukkasen petrata tuota työn jälkeä.

Olisiko aihetta???

Olen kuitenkin yhden vastaavan remontin käynyt läpi vuokralla asuessani ja tiedän miltä siisti ja huolellinen työ näyttää, kun se on tehty.

2 Responses to “Remontti valmistuu, vai valmistuuko???”

  1. S.L sanoo:

    Osataan sitä näemmä muuallakin
    http://putkiremontti-osakasx.blogspot.com/

  2. Jari sanoo:

    Ai niin, klikkaamalla kuvia saat suuremmat kuvan näkyviin.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes